Tradícionális Pránanadi

 A Pránanadinak NINCS TÖBB ÁGAZATA!!

Néhány csoport vagy egyén a  Pránanadira és az én nevemre hivatkozva (nagyon jól ismer, én engedélyeztem neki, azt mondja, amit én, stb....) szeretné hitelessé tenni saját technikáját. Felhívom minden érdeklődő figyelmét, győződjön meg róla, hogy a megismert személy, valóban a Tradícionális Pránanadit alkalmazza-e!    Alkalmazók listája megtalálható a honlapon.

 

Egyben felhívom minden csoport figyelmét arra, hogy a Pránanadisok, senkiről nem mondanak rossz véleményt, nem közölnek negatív információt.

 

Szeretném kérni, viszont is ugyanezt.

 

Békében, szeretetben dolgozzon mindenki a saját technikájával és segítsen a hozzá fordulóknak, ne becsméreljen más ágazatokat. 

A Magyar Szabadalmi Hivatal Az M04 04801 számon bejelentett PRÁNANADI® megjelölést 2007. február 23-án 188 739 számon jogerősen bejegyezte. A védjegy oltalom visszamenőleg, 2004 november 30-tól érvényes. A Védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény 1. § (2) bek. a) pontja alapján a PRÁNANADI® szó védelem alatt áll, használni csak engedéllyel lehet. Engedély nélküli használata jogtalan, ez által törvénybe ütköző.
Védjegy oltalom az alábbi tevékenységekre vonatkozik.