A Pránanadi Masszázsról

 

Ajándék a világ tetejéről

 

A Pránanadi® Masszázs technikáját korábban kolostorokban őrizték és őrzik a mai napig. Egy ilyen felszentelt helyen sajátíthatta el ezt a csodálatos tradicionális technikát Petrezselyem József, és kapott később engedélyt ennek átadására. Aki a masszázs alkalmazására vagy átadására vállalkozik, annak szigorú követelményeknek szükséges megfelelnie, mielőtt bármelyikre engedélyt kapna.

 

A Pránanadi® Masszázs 7 fajta egyéb speciális masszázs fogásait is tartalmazza.

 

Ezt a technikát gyakran nevezik intuitív masszázsnak is, hiszen az egyént teljes egészként kezeli, a mozdulatok pedig az átlagosnál lassabbak, meditatívabbak.

 

A masszázs segítségünkre lehet abban, hogy testünk ne visszahúzó nehezékként működjön a szellemi utunk, spirituális fejlődésünk során.

 

Ha mélyebben szeretnél megismerkedni ezzel a csodálatos technikával, kérlek, keresd fel hivatalos Masszázs Mestereinket, akiket megtalálsz a Pránanadi mesterek listája menüpont alatt. (https://prananadi.hu/prananadimesterek)

A Magyar Szabadalmi Hivatal Az M04 04801 számon bejelentett PRÁNANADI® megjelölést 2007. február 23-án 188 739 számon jogerősen bejegyezte. A védjegy oltalom visszamenőleg, 2004 november 30-tól érvényes. A Védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény 1. § (2) bek. a) pontja alapján a PRÁNANADI® szó védelem alatt áll, használni csak engedéllyel lehet. Engedély nélküli használata jogtalan, ez által törvénybe ütköző.
Védjegy oltalom az alábbi tevékenységekre vonatkozik.