Pránanadi alapítványok

 

Kedves Adományozók!

 

Szeretnénk kifejezni mérhetetlen hálánkat, hogy az adó 1%-kal ilyen sokan támogattátok a Pránanadi Központi Alapítványt!

Az adományaitokat továbbra is olyan értékek megvalósítására fordítjuk, amelyek egyeznek az alapítvány célkitűzéseivel, valamint a Pránanadi alapelvével, a szeretettel és az önzetlen segítségnyújtással!

A 2022-es évben is nagy tisztelettel várjuk és fogadjuk a felajánlásaitokat!

 

TRADICIONÁLIS PRÁNANADI KÖZPONTI ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18734988-1-16

www.prananadikozpont.hu

A Lokapála Vallási Egyesület is hálával fogadja az egyházi 1% felajánlásokat:
LOKAPÁLA VALLÁSI EGYESÜLET
Technikai szám: 2549


Hamarosan újra itt az SZJA-bevallás és az 1% felajánlásának időszaka. Ilyenkor a személyi jövedelemadónk 1%-át olyan szervezeteknek adhatjuk, amelyek működését támogatjuk.
 

Dönthetünk persze úgy is, hogy nem ajánljuk fel senkinek, ekkor ez az összeg az állami kasszában marad.
 

Mi (Petrezselyem József és csapata), a Tradicionális Pránanadi Központi Alapítvány, az elmúlt években a hozzánk beérkezett felajánlásokból levegőfertőtlenítő ozoniátorral tudtuk támogatni – többek között – a Szolnoki és a Budapesti Mentőszolgálatot (OMSZ), a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Hetényi Géza Kórházat és Széchenyi Gyógyszertárat, a Tan Kapuja Buddhista Főiskolát és az egyik háziorvost, hogy még biztonságosabban végezhessék gyógyító, illetve közhasznú tevékenységüket.
 

A Pránanadi Tan jogi harmonizációját is segíteni tudtuk.
 

Az általunk megrendezett Naditáborokban (online és személyes), olyan prominens személyek vállaltak előadást mint Pema Láma, kolostorvezető szerzetes Nepálból; Drupon Konchok Lhundup és Drupon Konchok Jigmet, a Zalaszántói Béke Sztúpa szerzetesei; Láma Csöpel, a tari Buddha Park szellemi vezetője és a Magyarországi Karma Kagyüpa Buddhista Közösség vezetője; Mireisz László, A Tan Kapuja Buddhista Egyház egyik alapítója és elnöke; Dr. Sherab Tenzin, nepáli orvos; Cser Zoltán, a Tan Kapuja Buddhista Egyház igazgatója és tanára, valamint Földiné Irtl Melinda, szintén a Tan Kapuja Buddhista Főiskola tanára; Dr. Kuzder Rita, tibetológus, főiskolai docens, Csong An Sunim, az  Eredeti Fény Zen Templom apátja és vezetője; Kassai Lajos, íjkészítő mester, a modernkori lovasíjászat megteremtője, spirituális vezető, az Emmy-díjas Edvin Marton hegedűművész és a felesége, Marton Adri; továbbá Sütő Imre, a Pránanadi Reinkarnáció Avatómestere, Dudás József, a Pránanadi Egyesület elnöke és Migács Reni, a Szolnoki Pránanadi Központ kezelőjének vezetője.


Felajánlásaitokból online és személyes meditációkat, koncertet és Szeretetmeditációt is tarthattunk, amivel a pandémia miatt otthon maradtaknak szellemi és kulturális segítséget nyújthattunk.
 

A jövőben további eseményeket, valamint egyéb, közösségünket segítő tevékenységeket is tervezünk.
 

Hálásan köszönjük, ha küldetésünk szélesebb körű megvalósítása érdekében nekünk ajánlod fel személyi jövedelemadód 1%-át vagy bármilyen nemű támogatásod.
 

Ha van olyan ismerősöd, családtagod, aki szintén szeretné támogatni az Alapítványt, kérjük add meg neki(k) is az elérhetőségeket.
 

Segítségedet hálásan köszönjük!
 

Tradicionális Pránanadi Központi Alapítvány
Adószám: 18734988-1-16
Székhely: 5000 Szolnok, Zrínyi utca 12.

Bankszámlaszám: (OTP) 11745028-20001498-00000000
IBAN: HU86 11745028 20001498 00000000
BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB


 

Az Egyházi 1%-ról is most lehet nyilatkozni, szeretettel ajánljuk a Lokapála Vallási Egyesületet, amely megalakulása óta támogogatja a Pránanadit. Technikai számuk: 2549
 
Az elmúlt évek kiemelkedő eseményei:

TPKA 2020
Online Naditábor
Online Naditábor

 

 

A Magyar Szabadalmi Hivatal Az M04 04801 számon bejelentett PRÁNANADI® megjelölést 2007. február 23-án 188 739 számon jogerősen bejegyezte. A védjegy oltalom visszamenőleg, 2004 november 30-tól érvényes. A Védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény 1. § (2) bek. a) pontja alapján a PRÁNANADI® szó védelem alatt áll, használni csak engedéllyel lehet. Engedély nélküli használata jogtalan, ez által törvénybe ütköző.
Védjegy oltalom az alábbi tevékenységekre vonatkozik.