Tájékoztatás a Koronavírussal kapcsolatban (UPDATE: 2020.03.12.)

 

Kedves Érdeklődők,

 

Néhány napja Magyarországon kihirdetették a veszélyhelyzetet és akciótervet hoztak létre.
Számunkra a Ti biztonságotok a legfontosabb, ezt tartottuk szem előtt minden egyes döntés előtt, amelyeket a napokban hoztunk, végiggondoltuk, hogy mit tehetünk azért, hogy a leginkább megvédhessünk Benneteket, mégis éreztethessük, hogy Veletek vagyunk minden nap, akkor is, ha fizikailag nem vagyunk közel egymáshoz.

 

Nehéz szívvel, de felelősségünk teljes tudatában kellett dönteni például a tanfolyamok sorsáról. Ezért a tanfolyamokat, sőt a nepáli utat is le kellett mondanunk. Azóta kiderült, hogy jó döntést hoztunk, nem is tehettünk volna mást, hiszen Nepál március 14-től felfüggesztette a vízumok kiadását, azaz nem lehet beutazni az országba - jelenlegi állás szerint - április 30-ig.

 

Hogy mely tanfolyamok maradnak el, arról már lehet, hogy kaptatok is értesítést, és az Avatómesterek a továbbiakban is tájékoztatni fognak Benneteket.

 

Mindenkit arra kérünk, hogy felelősségteljesen járjunk el a nadis központok látogatása során, például ha nem érezzük magunkat teljesen egészségesnek, akkor most inkább maradjunk otthon, hogy ezzel is védjük a társainkat nemcsak a fent említett vírustól, hanem az influenzától vagy bármely másik fertőző kórtól is.

 

A központokban eddig is fokozottan figyeltünk a higiéniára, de most még több energiát fektetünk ebbe mi is, például gyakoribb felületi- és levegőfertőtlenítéssel is. Arra kérünk, hogy te is tartsd be a személyes higiéniára vonatkozó legújabb ajánlásokat, a gyakori kézmosás és kézfertőtlenítés kérdésében, valamint ha ugyan nem vagy beteg, de köhögsz vagy tüsszentesz, akkor azt javasolják a szakemberek, hogy az a könyökhajlatba történjen (esetleg zsebkendőbe, amelyet utána azonnal dobjunk ki).

 

A vírusok terjedése miatt azt kérjük, hogy ideiglenesen a nadis ölelés és a puszival köszönés helyett, inkább a keleti módszert preferáljuk a köszöntésre és a tisztelet jelének kifejezésére, azaz enyhe meghajlást, a mellkas előtt imatartásba helyezett kezekkel.

 

Ilyen vészterhes időszakokban is az a legfontosabb, hogy maradjunk higgadtak, próbáljuk megtartani a lelki békénket és erősítsük az immunrendszerünket. Akinek esetleg elmarad a tanfolyama, az is inkább ezt lássa ebben: lehetőséget kaptunk arra, hogy mélyíteni tudjuk az eddig megszerzett tudásunkat.

 

Köszönöm minden nadisnak, hogy együtt, egységben vagyunk, és remélem, minél hamarabb túljutunk ezen az időszakon.

 

Virtuális öleléssel és szeretettel:

Petrezselyem József

A Magyar Szabadalmi Hivatal Az M04 04801 számon bejelentett PRÁNANADI® megjelölést 2007. február 23-án 188 739 számon jogerősen bejegyezte. A védjegy oltalom visszamenőleg, 2004 november 30-tól érvényes. A Védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény 1. § (2) bek. a) pontja alapján a PRÁNANADI® szó védelem alatt áll, használni csak engedéllyel lehet. Engedély nélküli használata jogtalan, ez által törvénybe ütköző.
Védjegy oltalom az alábbi tevékenységekre vonatkozik.