Szolnoki Swayambhu Sztúpa

 
Kedves Nadisok!
 
Nagy örömünkre szolgál, hogy 2023. augusztus 1. napján felszentelésre került a nepáli Swayambhu Sztúpa kicsinyített, hiteles másolata a Szolnoki Központban.
A hivatalos neve Szolnoki Swayambhu Sztúpa, és mostantól egy úgynevezett élő, működő sztúpa.

Autentikusan készült, Pema Láma szakmai felügyelete alatt, folyamatos ellenőrzés mellett, Nepálban készült, majd több részletben érkezett Magyarországra. Pema Láma megtöltötte a korábbi ereklyékkel, mantrákkal, füstölőkkel, virágokkal és szent tárgyakkal, valamint kerültek bele egyéb, a helyhez és a közösséghez köthető relikviák is. Így érte el végleges formáját és súlyát, a több, mint 180 kilogrammot.
Különlegessége még, hogy tudomásunk szerint nincs még egy hiteles másolata e nepáli sztúpának, csak mi kaptunk engedélyt arra, hogy ez elkészülhessen.
Felszentelése egy energetikailag kiemelt időszakban: telihold és Lhamu Zhugpei Düchen buddhista ünnepnapon, 2023. augusztus 1-én történt, Pema Láma vezetésével.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a felszentelési ceremónián és az azt követő különleges meditációs alkalmakon, amelyekre a Naditábor résztvevőinek volt lehetősége jelentkezni, és teltházas volt mind a két esemény!
Hálásak vagyunk, hogy együtt ünnepelhettünk ezen a magasztos és áldásokkal teli napon!

Köszönjük szépen:
 
Petrezselyem József és a Naditábor csapata
 

Szolnoki Swayambhu Sztúpa

A Magyar Szabadalmi Hivatal Az M04 04801 számon bejelentett PRÁNANADI® megjelölést 2007. február 23-án 188 739 számon jogerősen bejegyezte. A védjegy oltalom visszamenőleg, 2004 november 30-tól érvényes. A Védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény 1. § (2) bek. a) pontja alapján a PRÁNANADI® szó védelem alatt áll, használni csak engedéllyel lehet. Engedély nélküli használata jogtalan, ez által törvénybe ütköző.
Védjegy oltalom az alábbi tevékenységekre vonatkozik.