Padma Basic

Padma Basic, a Svájcban gyártott Tibeti gyógynövény formula

A Padma egy több száz év óta hatásosan működő hűsítő, gyulladáscsökkentő gyógynövény formula a Tibeti Himalájából.

Gyógynövény összetevői a Tibeti gyógyítás előírásain alapulnak. 18 szárított és őrölt gyógynövényből készült összetevői hozzájárulnak a szív- és keringési rendszer egészségéhez, erősítik az immunrendszert, a test természetes védekező képességét.

A Padma Basic segít fenntartani az erőnlétet és az általános energia szintet, továbbá megvédi a sejteket az öregedési folyamatoktól.

Hogy tud egyetlen formula ennyire sikeresen alkalmazható lenni ennyi különböző egészségügyi problémára?

A válasz az adaptogén tulajdonságaiban rejlik. Laboratóriumi és klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a Padma segít szabályozni a szervrendszereket. Támogatja és erősíti az alulműködő immunrendszert és a túlműködőt pedig visszafogja. Hűsítő tulajdonságai csökkenti valamennyi gyulladási formát, ami a gyökere sok egészségügyi problémának.

Persze tudjuk, hogy nincs egyetlen gyógynövény, vagy gyógynövény formula sem, amely teljes körű megoldás lenne bármilyen krónikus egészségügyi problémára, a Padma sem az. Viszont kiemelkedik, és fontos kiegészítése lehet az alternatív kezeléseknek  és a nyugati gyógyászatnak is. Tény, ha a Padmának ennyi jó tulajdonsága van, bölcs lenne beépíteni a mindennapi étrendünkbe, életünkbe. Egészségmegőrzésre is ajánljuk.

 További információk a Kezelőkben, ill. a www.padmabasic.hu oldalon.

A Magyar Szabadalmi Hivatal Az M04 04801 számon bejelentett PRÁNANADI® megjelölést 2007. február 23-án 188 739 számon jogerősen bejegyezte. A védjegy oltalom visszamenőleg, 2004 november 30-tól érvényes. A Védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény 1. § (2) bek. a) pontja alapján a PRÁNANADI® szó védelem alatt áll, használni csak engedéllyel lehet. Engedély nélküli használata jogtalan, ez által törvénybe ütköző.
Védjegy oltalom az alábbi tevékenységekre vonatkozik.