Naditábor 2020

 

PRÁNANADI TÁBOR 2020

 

Sajnálattal értesítünk, hogy elmarad a 2020-as Naditábor!

 

Tekintettel a Magyarországon kihirdetett veszélyhelyzetre, és annak meghosszabbított, augusztus 15-ig tartó intézkedéseire (amely szerint se 500 fő alatt-, se afelett nem tartható semmilyen rendezvény), Orosháza-Gyopárosfürdő értesített Bennünket, hogy sajnos kénytelenek vagyunk elhalasztani a 2020-as Naditábort a következő évre, ami az orosházi városvezetéssel egyeztetve 2021. július 12-18. között lesz.

 

Azoknak, akik már megvásárolták a bérletüket, két lehetőségük van:

 

  1. a megvásárolt jegyet bent tartják a TIXÁ-nál (ekkor a fürdő által garantált, hogy a jövő évi táboron is ugyanezen az áron kapják meg a bérletet)
  2. a kifizetett összegre visszatérítést kérnek (ha a TIXA által küldött értesítésben szereplő címre és határidőig a visszajelzés a bérletvásárló részéről megtörténik)

 

Mindkét esetben a TIXA az illetékes, tehát mi nem tudunk segíteni a visszatérítés vagy az összeg bent tartásának ügyében.

 

A TIXÁ-t az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen lehet elérni,

további információk ezügyben az alábbi linken elérhetőek: https://tixa.hu/kapcsolat.

 

Tudjuk, hogy a Naditábort teljes egészében pótolni nem lehet, azonban alternatív megoldásként felajánljuk online formában. Természetesen nem egy héten keresztül (mert akkor esetleg lemaradhat az, akinek dolgoznia kell), hanem 3 hétvégére szervezzük:

 

 2020. július 11-12. (szombat-vasárnap)

2020. július 25-26. (szombat-vasárnap)

2020. augusztus 8-9. (szombat-vasárnap)

 

Részletek hamarosan itt: https://www.facebook.com/naditabor

 

Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönjük,

szeretettel várunk jövőre Orosháza-Gyopárosfürdőn és idén az online táborban!

 

 Petrezselyem József és a Naditábor szervezőcsapata
naditabor@pranasys.hu


Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

A Magyar Szabadalmi Hivatal Az M04 04801 számon bejelentett PRÁNANADI® megjelölést 2007. február 23-án 188 739 számon jogerősen bejegyezte. A védjegy oltalom visszamenőleg, 2004 november 30-tól érvényes. A Védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény 1. § (2) bek. a) pontja alapján a PRÁNANADI® szó védelem alatt áll, használni csak engedéllyel lehet. Engedély nélküli használata jogtalan, ez által törvénybe ütköző.
Védjegy oltalom az alábbi tevékenységekre vonatkozik.