Bölcsesség

Betegek vagyunk. A kezdetek nélküli időtől, a szenvedésnek ebben a mérhetetlen óceánjában, amit szamszárának nevezünk, a három méreg és ezek gyümölcse, a háromféle szenvedés betegsége gyötör minket.

Amikor az emberek súlyos betegek, orvoshoz mennek. Megfogadják az orvos tanácsát, beveszik az orvosságot, bármit is ír föl, és mindent megtesznek, hogy legyőzzék a betegséget, és jobban legyenek. Ugyanígy, neked ki kell kúrálni magadat a karma betegségéből, a negatív érzelmekből és szenvedésből azáltal, hogy betartod a tapasztalt orvos, a valódi tanító előírásait, és beveszed a Tan gyógyszerét.

Egy Mestert anélkül követni, hogy megtennéd, amit mond, az olyan, mintha nem fogadnál szót az orvosnak, ami nem ad neki lehetőséget, hogy kezelje a betegségedet. Ha nem veszed be a Tan gyógyszerét – ami azt jelenti, hogy nem ülteted át a gyakorlatba -, az annyi, mintha rengeteg gyógyszer és recept heverne a betegágyad mellett, és hozzá sem érnél. Ez soha nem fogja meggyógyítani a betegségedet.

A Magyar Szabadalmi Hivatal Az M04 04801 számon bejelentett PRÁNANADI® megjelölést 2007. február 23-án 188 739 számon jogerősen bejegyezte. A védjegy oltalom visszamenőleg, 2004 november 30-tól érvényes. A Védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény 1. § (2) bek. a) pontja alapján a PRÁNANADI® szó védelem alatt áll, használni csak engedéllyel lehet. Engedély nélküli használata jogtalan, ez által törvénybe ütköző.
Védjegy oltalom az alábbi tevékenységekre vonatkozik.