Tájékoztatás a Koronavírussal kapcsolatban

 
Kedves Nadisok!
 
Egyre több kérdés fut be hozzánk a koronavírussal kapcsolatban. Utánajártunk, elolvastuk a magyar és nemzetközi ajánlásokat, utasításokat és javaslatokat a témában, ezért a következőkről szeretnénk tájékoztatni Benneteket.
 
Az eseményeink nem maradnak el, egészen addig, amíg erre államilag utasítást nem kapunk. Azonban mindenkit arra kérünk, hogy felelősségteljesen járjunk el, például ha betegnek érezzük magunkat, akkor most inkább maradjunk otthon, hogy ezzel is védjük a társainkat nemcsak a fent említett vírustól, hanem az influenzától vagy bármely másik fertőző kórtól is.
 
Eddig is fokozottan figyeltünk a higiéniára, de mostantól még több energiát fektetünk ebbe mi is, például gyakoribb felületi és levegő fertőtlenítéssel is. Arra kérünk, hogy te is tartsd be a személyes higiéniára vonatkozó legújabb ajánlásokat, a gyakori kézmosás és kézfertőtlenítés kérdésében, valamint ha ugyan nem vagy beteg, de köhögsz vagy tüsszentesz, akkor azt javasolják a szakemberek, hogy az a könyökhajlatba történjen (esetleg zsebkendőbe, amelyet utána azonnal dobjunk ki, de ez utóbbiról megoszlanak a vélemények).
 
A vírusok terjedése miatt azt kérjük, hogy ideiglenesen a nadis ölelés és a puszival köszönés helyett, inkább a keleti módszert preferáljuk a köszöntésre és a tisztelet jelének kifejezésére, azaz enyhe meghajlást, a mellkas előtt imatartásba helyezett kezekkel.
 
A Pránanadi nem ellenszere a vírusoknak, de ha harmonikusan működik a szervezetünk, kisebb eséllyel kaphatjuk el a betegségeket és ha mégis elkapjuk, könnyebben gyógyulhatunk ki belőlük. Ezért, ha megoldható, akkor az ilyen vészterhes időszakban gyakoroljunk többet, figyeljünk a belső egyensúlyunk megtartására, a fizikai állapotunk és az immunrendszerünk erősítésére. 
 
Fontos az is, hogy az orvosok, szakemberek utasításait tartsuk be, és ne bíráljuk felül. Ha esetleg kétségeink támadnak az orvosunk ajánlásaival kapcsolatban, akkor válasszunk egy olyan szakorvost, akiben maradéktalanul megbízunk. 
 
Kedves Pránanadis avatómesterek és gyakorlati alkalmazók, kérünk Benneteket, hogy ti is mondjátok el a hozzátok fordulóknak ezeket az információkat. Nagyon köszönjük Nektek, hogy számíthatunk rátok és ilyen sokaknak nyújtottatok eddig is- és nyújtotok továbbra is segítséget!

A Magyar Szabadalmi Hivatal Az M04 04801 számon bejelentett PRÁNANADI® megjelölést 2007. február 23-án 188 739 számon jogerősen bejegyezte. A védjegy oltalom visszamenőleg, 2004 november 30-tól érvényes. A Védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény 1. § (2) bek. a) pontja alapján a PRÁNANADI® szó védelem alatt áll, használni csak engedéllyel lehet. Engedély nélküli használata jogtalan, ez által törvénybe ütköző.
Védjegy oltalom az alábbi tevékenységekre vonatkozik.